2024. júl 10.

Tik Tak az "elit" klub

írta: Swc Szu Szandra
Tik Tak az "elit" klub

tik-tak.jpegMagára valamit is adó swingeres egész biztos élete során legalább egyszer meglátogatja a híres budaörsi "házikót". Rendkívül magas színvonalú a környezet, már érkezéskor az utcai parkolást maga a tulajdonos segíti. 

A ház nagyon diszkréten van kialakítva, hogy a környező szomszédokat a lehető legkisebb mértekben zavarja. A földszinten van az öltöző, bárpult, elszeparált étkező, egy kültéri ám de a külvilág kíváncsisága elől elzárt medence és a társalkodó tér.

A berendezés rendkívül igényes és ötletes. A bárpult felett a mennyezeten spermafigurák úsznak a levevőben, igényes erotikus képek és szobrok mindenfelé. Egyedül a kandalló előtt kiterített, döglött, plüss játékszarvast nem értettem, de feltehetően ez egy vicces fricska akar lenni. 😊 Az emeletre csigalépcsőn lehet feljutni, ahol több kisebb helyiség és egy nagyobb küzdőtér van kialakítva. Ami rettenetesen tetszett, van egy plusz tetőtéri szint is, ahonnan a küzdőteret jól be lehetne látni, ha nem lenne kevés a fény. A tetőtérben szó szerint olyan sötét van, hogy ilyen sötétben a szégyenlős szűz párok töltik az első légyottjukat. Nekem itt nagyon sötét van. Imádom nézni a szexet és még jobban szeretem, ha engem néznek dugás közben.

Ez a klub alapvetően páros jellegű, ezen az estén is csak tíz szóló pasit engedtek be.

Az estét félelemmel, de annál nagyobb kíváncsisággal vártam, egyrészt ez a szülinapi ajándékom életem párjától, másrészt mindenki azt mondta, hogy ide nagyon-nagyon szép emberek járnak, tehát rettegtem, hogy nem ütöm meg a mércét. Egyébként igen, több a csinos csaj és a kockahasú pasi, de egyáltalán nem voltak kisebbségi érzéseim. Végérvényesem kijelenthetem, „A” kategóriás vagyok. Ha bejönnek a magas, tetovált, piercinges, nagy szilikon cicic nők, hosszú izmos lábakkal, hát uraim full extrás vagyok. 😊

Kicsit se aggódjatok itt is a többség az átlagosan vonzó kategóriába tartozik, úgyhogy csak bátran, egyébként is a swinger közösség mindenkit úgy fogad el, amilyen, bár tetszik vagy nem a külsőségek igen is számítanak.

Az este nehezen indult, lent iszogattunk és néztük a felhozatalt. Az mindenképp feltűnő volt, hogy mindenki ült a párjával, mint a kuka és nem beszélgettek. Nem igazán láttam azt a klikkesedést, amit szintén beharangoztak. Olyan esetlennek tűnt az egész, így felmentünk az emeletre. Az egyik helységben volt egy kis akció, a hölgyet jól lehetett hallani, de látni szinte semmit. Felmentünk a tetőtérbe és onnan néztük a kanapékon nyalakodó vagy inkább nevezzem nevén maszatoló párokat. A „kedvencem” az az volt, hogy az egyik kanapén valami szex jellegű tevékenységet imitáló hölgy, aki ímmel-ámmal szopogatta a párja farkát úgy förmedt rá a becsatlakozási szándékát jelző, egyébként nagyon vonzó, szóló pasira, hogy az mindenki számára jól hallható volt. Minek jár az ilyen klubba, ha csak a párjával pettingelget? Tényleg nem volt egy nagy szám, amit csináltak, meg sem vártuk a végkifejletet inkább lementünk inni.

El is ment a hangulatom, két pasi közeledését is visszautasítottam. Uram nem is értette. Jól néznek ki, hatalmas álló farkuk van, miért nem akciózom már. Talán mert túl nagy elvárásokkal indultam neki az estének. Unatkoztam és haza akartam menni.

Soha ne írj le egy estét, mert nem az elképzeléseid szerint alakul. Ekkor megérkezett a meglepetés, mert ha valaki valóban találkozni akar veled, az nem a kifogásokat és a kibúvókat fogja keresni, hanem megragadja a kínálkozó lehetőséget, mert érti mit jelent a „Budaörsön leszek”.

Óriási öröm, betoppantak Dináék. Az SWC-n ismerkedtünk meg velük. Egy rendkívül jól szituált házaspár, így némi üdvözlés után bele is csaptunk a lecsóba. Felmentünk. A lépcső mellett találtunk egy nem túl tágas helyett, de a célnak tökéletesen megfelelt. Szépen leterítettem a lepedőt, elővarázsoltuk a gumikat és pillanatok alatt ruhátlanul nyaltuk egymást a matracon. Dina az uramat én Dina férjét. Hol Dinával csókolóztam, hol az urával. Simogattuk, csókoltuk kényeztettük egymást. Szoptuk a fiúk farkát, nyalták a puncinkat. Közben egy kéz a zsinórfüggöny mögül megérintett. „Szabad?” – kérdezte egy férfihang. „Most nem köszi!” ­ válaszoltam. Úgy gondoltam, ha már így megleptek és Dinának is pont ma van a születésnapja ez az este csak négyünké.

A „vackunk” egyetlen előnye, az volt, hogy lovagló pózban pont elértem a két felettünk lévő gerendát. Mint a fekete őzvegy a hálója közepén úgy lovagoltam Dina férjén, a hatalmas melleim ringtag és élveztem a kéjt, ahogy szoktam hangosan. Tudjátok mi az a szinkron dugás, mert mi ezen az estén ezt is feltaláltuk. 😊 Egyszere lovagoltuk meg egymás férjét. Bár négyen nem élveztünk el egyszerre, mert mi előbb kifacsartuk egymást. Szőke barátnőm életem párjával,  pár perccel később az élvezet legmagasabb fokára hágtak.

Milyen érdekes az élet, Dina egy nappal később született, mint én. Szinte egy a testalkatunk, mind ketten példás többgyermekes családanyák vagyunk, mindkettőnk férje kapható a bolondságra. Biztos vagyok benne, hogy van az asztrológiában némi igazság. Két ennyire hasonló értékrendű nő véletlenül nem születik a földre és kerülnek összeköttetésbe. Azt gondolom rokon lelkek vagyunk és ez egy hosszú és tartalmas barátság kezdete, ami nem kizárólag a szexről fog szólni, bár a szex az mindig mindenek felett! 😊

Szólj hozzá