2024. máj 08.

Békucim, akiből sosem lett király (Part 1)

írta: Swc Szu Szandra
Békucim, akiből sosem lett király (Part 1)

bekuci_2.jpg

Békucimat nagyjából Dév-vel egy időben ismertem meg. Férjem válogatta elő nekem, és jó választásnak tűnt.

Nevét onnan kapta, hogy ismeretségünk második felében egy békás pizsamában az ő “hitvesi” ágyukon fekve verte ki nekem a farkát és küldte el a videót. Ettől kezdve Békuci volt és mindössze az utolsó dugásunk alkalmával lett a "békakirályfim" a királyom soha. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az utaló közös áldozásunk az erotika oltárán, de felvetettem vele a pizsamát. Annyira imádnivalóan gyermeteg és ártatlan volt benne.

De kezdjük a legelején.

Békucim szeme barna, csak egy helyen nincs rajta szőr, az pedig a buksija. Ettől függetlenül vonzó, enyhén mackós csávó. Volt benne valami, amitől tagadhatatlanul leesett rólam a bugyi, és el is ment az eszem.

Videóchat, majd találka náluk. Teljesen őszintén elmondta, hogy szexpartnert keres, én meg házibarátot havi 2-3 alkalomra ne kelljen már a fél világgal állandóan felpróbáltatnom magam. Kell egy kis állandóság az én kicsapongó véremnek is. Ez még jó is lehet, mindenki megtalálhatja a számítását.

Amikor beléptem, megpillantottam egy meseszép kaméleont egy terráriumban a nappali közepén. Emlékszem legalább egy óra hosszat meredten bámultam a hüllőt, amíg a kínos első körös ismerkedés lezajlott.

Nem kezdeményezett, csak annyit mondott: “Tudtam, hogy Chaneles lány vagy, nagyon jó az illatod.”

A tettek mezejére léptem és tudjátok mi várt a gatyájában: egy meseszép “elefántormány”. Baszki ilyen vastagot én még nem láttam.

Félt attól, hogy fogazok, félt attól, hogy nyomot hagyok rajta, nem szeretett nyalni, nem dugta az ujját soha a puncimba. Olyan volt, mint egy nagyra nőtt gyerek, aki pontosan nem is tudja mit is akar a szexben. Nem nagyon akart kipróbálni új dolgokat, sokat nyaggattam később ezért, de sosem állt kötélnek. Se egy kis irodai szex, se egy kis kikötözés.

A hosszú csókcsaták indították be. A nagy mellem. Tolt hátulról, szoptam a férjem, szoptam őt, tolt a férjem. Lovagoltam, miközben szájjal kényeztettem a férjem. A szokásos szendvics képződmények….

Az első alkalommal férjem nagyjából egy óra múlva megunta és kiült a nappaliba a kanapéra. Mi folytattuk kettesben. Hihetetlenül kitartóan döngölt és közben szakadt róla a víz. A kopasz fejéről mindig szakadt a víz. Iszonyatosan jól megcsinált azon az estén, és utána is mindig.

Eltelt pár nap, de nem írt ránk, így férjem megkért írjak már neki egy pár kedves szót. Megtettem. Egy érdekes nem túl kiegyenlített “kapcsolat” vette kezdetét.

Sokat chateltünk, sokat chatszexeltünk, képek és videók cseréltek gazdát. Soha egyetlen őszinte bókot nem kaptam tőle. Mindig minden róla szólt, az egojáról, a problémáiról. Ezeket harapófogóval húztam ki belőle, mert olyan falat húzott maga köré, amit nem is sikerült áttörni ismeretségünk tíz hónapja alatt. Uram folyton védte, talán férfiszolidalitásból, vagy azért, mert imádta nézni, ahogy élvezek Békucim szőrös teste alatt. Védte, pedig tudta, csúnyán bánik velem. Békucim még az új tetoválásaimat sem vette észre, se a köldök piercingemet. Nem érdekelte az, hogy kivel van. Egy darab hús, egy guminő voltam neki.

Az első kettesben töltött két óra egy búvóhelyen esett meg, mert hát hol hármasban, hol kettesben játszadoztunk. A szobában várt frissen zuhanyozva. Rajtam egy tökig csillámos, alig valamit takaró ruha volt, de nem sokáig.

Megcsókolt és ennyit mondott: “Le kéne térdelned!”

Szoptam, basztunk, elfáradt kicsit pihentünk. Akkor még valahogy beszélgetni is tudtunk a munkájáról az én munkámról. Nagyjából két és fél órát töltöttünk együtt, a végén hanyatt feküdtem az ágyon, a fejem félig lelógott az ágy szélén úgy baszott szájba. Hatalmas kiáradása volt, közel tíz másodpercig tartott. Az arcom, a hajam, a mellem és az orrom is tele lett a termésével. Ez volt az egyetlen alkalom, amit egyszer elismeréssel említett később. Saját bevallása szerint fiatal korában élvezett utoljára ekkorát.

Óriásiakat keféltünk, ha asszonykája külföldön volt nála, ha volt ideje, akkor reggelente nálunk, napindító meetingként. Hol kettesben, hol hármasban. Teljesen a farka függője lettem. Fényeztem az önértékelést, támogattam, kedveskedtem neki. Ha valami nem tetszett neki abban, amit tettem vagy mondtam, besértődött mint egy kisgyerek. Ilyenkor bocsánatot kértem és pitiztem. Mindeközben nem mertem elmondani, hogy mással is kavarok, nehogy besértődjön. Hagytam higgye körülötte forog a világ. Vágytam a farkára, mocskosul hiányzott a nap minden pillanatában a bizsergés, amit okozni tudott.

Valamikor ismeretségünk felénél volt egy hisztim, ezúttal nekem, mert nem jelentkezett egy hétig. Nem tudtam mi van vele. Mivel a megállapodásunk része volt, hogy csak egy bizonyos csatornán keresem, de ott nem értem el, teljesen kiakadtam. Akkor ezt megbeszéltük, úgy tűnt megértette,  hogy én néhány jó szót, és havi 2-3 baszást kérek. Minden visszatérni látszott az optimális mederbe.

to be continued

Szólj hozzá