2024. júl 04.

Hiszékeny hülye picsa

írta: Swc Szu Szandra
Hiszékeny hülye picsa

fb_img_1718275313362.jpgKicsit uborkaszezon van és tényleg az uborkára kell fanyalodnom azt hiszem, ismét két hihetetlen házas faszba futottam bele. Na most talán végre megtanultam, hogy a házas jófiúk eljátszanak a gondolattal, esetleg egyszer találkoznak velem, aztán huss a jól bevált ghosting következik. Sosem fogom megérteni miért jó, hogy ha nem válaszolunk és minden kontaktot megszakítunk. Véleményem szerint a kommunikáció, az ész érvek és az egyenes lezárások sokkal egészségesebbek.

Itt most nem arra gondolok, hogy az idiótáknak nem válaszolok, hanem ha már valakivel találkoztál, beszélgettél, úgy tűnt meg van a kémia, az intelligencia, mi a lófasz történik két nap múlva?

Egyik példány, igen vonzó szexi pasi a lila oldalról származik. Nem tartottam soha különösebben veszélyes kannak, inkább hang embernek. Autóbuzi. Azt gondolta, hogy egy jó autóval (piros pacis) minden nőt levehet a lábáról. Gyanakodtam is, hogy egy ennyire vonzó csávó, szép feleséggel mit akar tőlem, de a hangember csak megjelent egyik este a házunk mögötti parkolóban, én meg vagyok olyan hülye, hogy lemegyek és beülök kocsikázni egy vadidegen autójába.

Néha tényleg kibaszott bután és naivan viselkedem, de csak magamból indulok ki, csak azt feltételezem másokról, amit magamról. Szexpartnert keresek. Őszintét, kellemeset, jellemeset, értelmeset, megbízhatót és hasonló értékrendűt.

Mondjuk ez már megint ott hibádzik, hogy otthon semmit sem tudnak a házas faszok kis kilengéseiről, tehát már nem egy az értékrend és az őszinteség csúnyán hiányzik. Vajon mégis miből gondolom, hogy ha otthon nem őszinte akkor velem egyszer is az lesz. A naivitás és hülyeség csúcsa!

Mindig kételkedve állok a csak „munkaidőben érek rá” típushoz, már tudom mindig az első megérzésem a jó, nem lenne szabad egy gyönyörű mosoly miatt az első megérzésem elhessegetnem.

Békucinál is az első megérzésem volt a jó, hogy nem lesz ideje a rendszeres kommunikációra a légyottokra meg végképp nem. Akkor is elaltattam az első megérzésem. Hiba volt! Közben annyira felbaszta az agyam, hogy majdnem tönkretettem a szürke kis életét, de hát ő sem a kommunikáció híve, ő biztos nem tehet arról, hogy kihozta belőlem a sátáni sárkányt. Ártatlan ma született, őszinte barika. Az élet egy adok-kapok játék, és néha kicsit rásegítek a karmára.

De térjünk vissza szépfiúnkra. Jól csókol, fűt-fát ígér, aztán ott lyukadunk ki, hogy vagy autóban, vagy az irodájában szopjam le.

Mondjuk volt egy potya órája, amikor fogdoshatott, csókolhatott, felhúzhatta a ruhám, bele nyúlhatott a bugyimba. Ő is csak az a fajta, aki szájhős, ugyan picit tovább merészkedett, mert megvizsgált élőben, de itt ennyi. Tudnám neki ebben mi volt a jó? És miért nem lehet azt mondani, hogy nem vagyok az esete. Azért valljuk be, igen nagyon számítanak a külsőségek, ahogy nekem sem mindenkitől nedves a bugyim, így van, akinek tőlem sem áll a farka.

Szokva vagyok a visszautasításhoz. Mivel a tapi, simi, csók nekem egyenlő a semmivel, csak egy kis kóstoló, meg lehetne ezt beszélni velem.

Alfának látszó szépfiúnk legalább nem tiltott le (még) mindenhol és néha rám ír, de ez tipikusan az ebből semmi sem lesz kategória.

Jaj, hát a másik diszpéldányom is valamelyik szexpartner keresőről származik. Az első lepattintásom után még hónapokig küzdött a kegyeimért, akkor változtattam meg az első véleményem, amikor rámismert a bloghoz tartozó Facebook profilon. (Hibás döntés volt részemről!)

Ha valaki ennyit melózik azon, hogy megismerjen már csak komolyan gondolja, még ha csak napközben ér rá, mert családos.

Épp most pont ráértem, így képes voltam a pénteki csúcsban átautókázni a városon egy jávai jeges kávéra.

Egészen vasárnapig jó ötletnek is tűnt. Jó kiállású, izmos pasi, olyan kék szemmel, hogy dugás közben a szemébe nézve visítottam volna, mint az újévi malacka késsel a torkán. Vajon tudott volna fojtogatni is? Isteni orgazmusaim lehetek volna az elefántormányától. Sosem fogok róla beszámolni, az már egész biztos.

Tök jót beszélgettünk, szerintem a kémia is meg volt. Sokat kérdezett én meg őszintén válaszoltam, még azt is elmeséltem nagy vonalakban, hogy Békucimmal milyen gonosz voltam.

Meg is állapította, hogy akkor ez némiképp több volt puszta szexnél, legalábbis az én részemről.

Szóval kávé, dumcsi, két csók az autómban, jó kis nedves bugyi. Megbeszélve, hogy alkalmazkodom hozzá és kettesben döngetünk. Erre mit csinál? Szó nélkül letilt mindenhol.

Brávó!

Ennek kapcsán megnéztem, Békucit is. Hát persze, mindenhol letiltott.

Hú baszki tényleg ennyire rémes vagyok? Tuti én vagyok a főgonosz! 😊

Tudjátok mit! Szopjatok lovat, vagy szopjátok le egymást! Ennél én több vagyok, nem én hazudozom össze-vissza és élek kettős életet. Itt nem én veszítettem, csak újabb tapasztalatot szereztem. Egyrész kibaszott hiszékeny vagyok, másrészt ipari paraszt tudok én is lenni, ha valaki az velem. Kiválóan tanulok a saját káromon, ha nem elég egyszer, hibázom többször is. 😊

Tudom, hogy olvassátok gyöngyvirágaim! 😊 Álljon csak ettől a farkatok! Éljetek csak a szürke kis világotokban, ha nem akarjátok, hogy színezzem, akkor színezem a sajátommal együtt másét, aki vevő erre.

Tegye fel a kezét, aki a harmadik dugás után nem érez egy picit többet a másik iránt! Ha nem akkor, ott az illető defektes. Nem tartom bűnnek egyszerre több embert szeretni. Azért, mert szeretek valakit sosem fogom felrúgni a jelenlegi életem. Mi ezt jól kezeljük! Kár, hogy a díszfaszoknak nem megy. Kurva jókat lehet ám őszintén, megbecsüléssel évekig kefélni, és mindenki éli közben a saját kis minden napjait a szuper dugásainkon túl.

Köztem és a férjem között egész más fajta kapcsolat van, amit a földi halandóknak úgysem tudok elmagyarázni, talán egy swingeres megérti, de az sem biztos. Nekünk ez szépen lassan természetessé vált. Neki is van, nekem is van külön hancúrpajtásom és együtt is járunk szórakozni. Őszinték vagyunk és támogatjuk egymást még ebben is.

Biztos nálam van a hiba?

Igen, nálam! Már a harmadik kedvenc lila vibrátorom lett csapágyas. 😊 Basszátok meg idióta díszfaszok! Az élő hús-vér férfi nemi szervet sokkal jobban kedvelem. Sajnálom, hogy ezek vagytok Ti, jó lenne megpróbálni őszintének lenni, első sorban saját magatokkal!

A stílus maga az ember!

Lehet, hogy egy ninfomán hülye picsa vagyok, de nekem van legalább jellemem és lelkem.

Szólj hozzá