2024. máj 22.

Lelki vívódás és swinger

írta: Swc Szu Szandra
Lelki vívódás és swinger

csalad.gif

Ma egy kicsit mélyebbre megyünk lelkem sötét bugyraiba, mert sajnos nem vagyok egy lelketlen, érzéketlen picsa.

Alapvetően nem érdekel az emberek rólam alkotott véleménye.

A jelenlegi életvitelem nem büszkeséggel, de annál inkább elégedettséggel, sőt kielégüléssel tölt el. Nem kötöm senki orrára, de ha rákérdeznek nem is tagadom, csak egy „Igen swingerezem! És?” szófordulattal lezárom a témát.

A barátaim elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Szerencsére nem ítélkeznek a „hobbim” felett, viszont nagyon részletekbe menően megbeszélni sem lehet a kalandjaimat, és a kalandok okozta lelki problémákat velük.

Megsúgom, nem olyan egyszerű ez az egész. Ez egy hosszú tanulási és önismereti folyamat. Először is be kell ismerned saját magadnak, hogy valami hiányzik a szexuális életedből. Ezt követően el kell mondanod a férfinak, aki, akkor már húsz éve elvisel, támogat, megvéd és szeret. Őszintén el kell mondanod neki, hogy jó vele, de fűszerezni kell valamivel az életeteket, mert nem bírsz a véreddel, nem tudsz továbbra is csak született anya és feleség lenni. Mindenképp fel kell próbáltatnod magad a fél világgal, mert ha nem teszed abba belebolondulsz.

Hazudni sosem tudtam, így a titkos kapcsolatok szóba sem jöhettek. Másrész tisztelem, szeretem életem párját, így eszembe sem jutott becsapni, megtéveszteni.

És ha ezeket az akadályokat a legelején sikeresen leküzdötted, ho-ho-ho:

Csak a gyermekeim meg ne tudják, mivel vezeti le a feszültséget anya!

Ez az egészben az egyik legnehezebb, dolog. Meséket és kifogásokat kitalálni, hova megyünk bulizni. Ha épp külön utakon járunk, hol van és mit csinál apa vagy anya. Főleg úgy, hogy nem tudsz hazudni.

Gyűlölöm magam ezekért az apró füllentésekét, nem is megy jól. Előbb-utóbb le fogunk bukni.

Az egyik alkalommal ügyes életem párja elmentette az egyik zárt csoport eseményét a közös családi naptárba, az összes információval és leírással együtt.

Még jó, hogy a lányunk nem nyitotta meg, csak megkérdezte: „Apa! Mi ez a Dark Angels Night Pünkösdkor?”

Hát éppen csak megúsztuk a lebukást.

Fogalmam sincs mit és hogy fogok mondani, amikor a három gyerekem rájön erre az egészre, nem azért, mert szégyellem, hanem mert nem tudom, hogy fogom megértetni velük ez csak egy felnőtt játék.

Attól, mert ezzel oldom a feszültséget, mert a partykon, privát bulikon egy lotyó lehetek, attól én még ugyanaz a szerető és gondos családanya vagyok. Ez is, az is. Szó sincs kettős énről. Ez vagyok ÉN!

Az emberek monogámiája csak egy berögzült társadalmi norma.

Biztos vagyok benne, hogy az ember nem monogám főleg, ha megérezte a szex igazi ízét.

Azok a nők, akik már megtapasztalták a csikló, a hüvelyi és az anális orgazmust, a sorozatos élvezést nem biztos, hogy monogám kapcsolatra vágynak. Aki szereti a faszt, annak egyre több és több kell. A feje búbjától a lába kis ujjáig egy vagina akar lenni, aki csak befogad és élvez. Befogad és élvez!!!! Változatosságra a szexuális határainak feszegetésére vágyunk, csak be kell ismerni.

Szerencsés esetben, olyan partnerünk van, aki megérti ezt és ebben is támogat minket a kiteljesedés felé vezető úton.

Azt gondolom, hogy egy jó kapcsolathoz két nagyon hasonló értékrendű ember kell teljes egyetértésben, akik értik, tisztelik egymást és mindketten a másik boldogságát szemelőt tartva élik mindennapjaikat.

Ez csak így működik.

A swinger ne használjátok párkapcsolati helyreállító terápiának!!!

A swinger életforma arra való, hogy kiéljétek a szexuális vágyaitok és fantáziátok, ami nem egy emberre irányul. Készüljetek fel rengeteg csalódással is jár például a neten való ismerkedés. Néha megalázottnak  is érzed magad, mert azt éreztetik veled, hogy csak egy ingyen kurva vagy. Néha a legjobb társadalmi tükör, hogy menni bolond van. Hullámzó és hektikus.

Ha elég kitartó vagy eljutsz az igazi swinger közösséghez, ahol mindenki a helyén tudja kezelni az egymással való szexet és tapasztalni fogod, nagy hasonló az értékrendetek és társadalmi normátok.

Mire ez a közösség befogad idő, addig rengeteg furcsa élményed lesz, amihez nagyon nagy lelki erő kell.

De állítom megéri! 

Azt gondolom mi "swinger bolondok", csalódtunk az egész képmutató társadalomban, és élvezzük, amikor korlátok és határok nélkül hódolhatunk a szenvedélyünknek a mi sajátos világnézetünk szerint.

Szólj hozzá