Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Romlott vagyok! De nagyon élvezem....

A swinger bűvöletében

2024. máj 01.

Az első swinger klub

írta: Swc Szu Szandra
Az első swinger klub

Ahhoz képest, hogy ez az egész „Egy menjünk le swinger klubba” mondattal kezdődött, elég sokára, nagyjából vagy félév után vált esedékessé. Nem igazán volt merszem megmutatni bájaimat nagy plénum előtt, nem éreztem magam még elég vonzónak, csak a szokásos női önértékelési problémák kavarogtak a fejemben visszatartó erőként.

A szerintünk párok számára leginkább minőségi oldalon (SWC), az egyik klub szervező párosa, ránk írt, hogy nincs-e kedvünk csatlakozni a következő szombati bulihoz.

Ezekben a kisebb, ritkábban szervezett, viszonylag zártkörű bulikban az a jó, hogy nem a pénzre, a zsúfoltságra mennek. Persze van egy hátulütője is, nem mindig jön úgy össze a társaság, hogy fergetegeset bulizzunk.

A hely egy ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 29.

A kigyúrt, kopasz, tetovált

írta: Swc Szu Szandra
A kigyúrt, kopasz, tetovált

A narancssárga oldalon jelentkezett Dzsodzso, az esztétikai csoda. Minden áron kényeztetni, akart mert én voltam álmai netovábbja.

Tökéletesen kidolgozott, arányos test, kocka has. Kopasz, kékszemű – kék fétisem pipa -

Úgy tudott udvarolni, mint eddig senki. Annak ellenére, hogy nincs semmilyen diplomája és leginkább kamiont vezet, egy rendkívül intelligens, olvasott, nagyon empatikusa és kedves csávót képzeljetek el.

A kigyúrt, tetovált külső, valóban érző szívet takar az ő esetében. A bunkóságnak, a tanulatlan parasztságnak nyoma sincs benne.

Gyakorlott swingeres. Egyszerre több vasat tart a tűzben, amikor itthon van pihenőn.

Elvált, van egy fia és a jelenlegi barátnője lakásában lakik, akivel párban is hódolnak a ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 27.

A hazug állatias

írta: Swc Szu Szandra
A hazug állatias

Valamikor nyár elején ismerkedtünk meg a lila oldalon Dév-vel. Az első perctől fogva férjem nem kedvelte. Azt mondta van benne valami ellenszenves és sunyi. A korához képest kiélt ráncos homlok, de legalább kék a szeme és 180 cm felett van a magassága.

Van egy albérlete, ahol állítólag egyedül él, mondván szingli. Utólag belegondolva valami raktárépületnek és partnerfogadónak használja egyébként a házat.

Nála találkoztunk egy meleg nyári estén. A kertben a szomszédok miatt megkért minket csináljunk úgy, mintha már régről ismernénk egymást.

Óriási kosz, dohos szag. Na de hát baszni jöttem nem lakásnézőbe!

Rengeteget beszélt, nagyon zavarban volt. Életem párja, már azt várta mikor állok fel és mondom, hogy húzzunk ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 25.

Ifjúság, bolondság

írta: Swc Szu Szandra
Ifjúság, bolondság

A kékszemű Húsvéti Lovag. Nyami!:

 A T1-es modell okozta csalódást nagyon gyorsan a következő hét nagypéntekén pillanatok alatt sikerült kihevernem. Az egyik társkeresőn kiírtuk, hogy ma estére kerestünk harmadik beszállót. Volt három jelentkező és milyen jó, hogy a női megérzéseimre hallgatva, nem a legcsinosabbat választottam. (Azóta már Húsvéti Lovagom is kockahasú, nem csak a segge jó. A mai napig néha-néha felpróbál.) Az utolsó pillanatig, amíg be nem lépett az ajtón, nem gondoltam, hogy ide is ér. Piros fekete csipkés szettben vártam. A harisnya, akkor még kicsit bevágott, husi combomon, de amikor belépet csak ennyit mondott: "Azta!" A bemutatkozás után nagyjából három percen belül megkérdezte leveheti-e a farmerjét. Ez nem ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 24.

Gostingolos egynumerásak

írta: Swc Szu Szandra
Gostingolos egynumerásak

Hazánk szolgálunk és végünk hőse T1,  kicsit sem terminátor:

T1 igazi úriember, fizetett nekem egy lattét, igazi kedves előzékeny pasi. Még jól is néz ki. Talán még a szeme is kék volt, de ebben már nem vagyok biztos. Az egyik fétisem a jeges hideg kékes szürke szem. Ő volt a tűzkeresztég. A kávézást követően egy pénteki napon, este felmentünk a garzon lakására. TRAGÉDIA!!! Kicsi farok, ami fel sem állt. Több mint másfél órát küzdött vele, hogy legalább felálljon, az uram meg az egyégterű lakás konyhaszékén perecet ropogtatva éppen csak nem röhögött hangosan. Ilyen szar és megalázó élménnyel nyitni. Más itt hagyta volna az egészet a francba, de a férjemnek köszönhetően nem adtam  fel. Már hazafelé a metrón ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 23.

Tanulj meg szexpartnert keresni!

írta: Swc Szu Szandra
Tanulj meg szexpartnert keresni!

Józan paraszti ésszel az ember lánya és fia azt gondolja, hogy szexpartner kereső oldalra az regisztrál, aki szexpartnert keres. Naivan és újként ebben a világban rengeteg hibát követhetünk el, mire végre egy valós szándékokkal rendelkező embert vagy párt találunk a regisztráltak között. Finoman fogalmazva, a hajad kihullik! Elképzelésem sem volt mennyi beteg ember van és mi okoz nekik kielégülést. Elképedve tapasztaltam, hogy a pszichológiai tudásom, az emberismeretem (azt hittem van), a megérzéseim semmit sem érnek az online felületeken. Kegyelmes ég minek van itt kitéve a felhasználó. Talán százból tíz ember valós és talán, abból a tízből egy komolyan is gondolja.

Az én drága férjem hónapokig előválogatta nekem a csávókat. ...

Tovább Szólj hozzá

2024. ápr 21.

Preambulum

írta: Swc Szu Szandra
Preambulum

Pontosan emlékszem a pillanatra, amikor 2023. március 5-én este a hálószobában feküdtünk a férjemmel és valami kritikán aluli műsor ment a tévében. Elindultam pisilni - természetesen meztelenül, az ember lánya mégsem alszik holmi pizsamában - és a vállam felett az alábbi mondatot sikerül a semmiből kitolni magamból: "Menjünk le swinger klubba. Kurvára unalmas az életünk."

Mondanom sem kell uram levegőt sem kapott. Nem is nagyon kérdezett semmi, csak annyit tudott kinyögni: "Ez most, hogy jött!"

Ezen az estén és a következő napon semmi mást nem éreztem a férjemen, csak óriási feszültséget. Egyszerűen nem tudta hova tenni, mi történt, miért most.

Hozzá kell tegyem a sztorihoz, hogy mi kvázi egy orgián ismerkedtünk meg. A ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása