2024. ápr 29.

A kigyúrt, kopasz, tetovált

írta: Swc Szu Szandra
A kigyúrt, kopasz, tetovált

A narancssárga oldalon jelentkezett Dzsodzso, az esztétikai csoda. Minden áron kényeztetni, akart mert én voltam álmai netovábbja.

Tökéletesen kidolgozott, arányos test, kocka has. Kopasz, kékszemű – kék fétisem pipa -

Úgy tudott udvarolni, mint eddig senki. Annak ellenére, hogy nincs semmilyen diplomája és leginkább kamiont vezet, egy rendkívül intelligens, olvasott, nagyon empatikusa és kedves csávót képzeljetek el.

A kigyúrt, tetovált külső, valóban érző szívet takar az ő esetében. A bunkóságnak, a tanulatlan parasztságnak nyoma sincs benne.

Gyakorlott swingeres. Egyszerre több vasat tart a tűzben, amikor itthon van pihenőn.

Elvált, van egy fia és a jelenlegi barátnője lakásában lakik, akivel párban is hódolnak a közös hobbinknak.

Egy eső után fülledt nyári estén találkoztunk nála. Icipici garzonlakás képzeljetek el, nem túl nagy renddel. Az ágy elfoglalta szinte az egész lakást. A többi szabad helyen kerékpár, súlyzók, táskák hevertek.

Nem beszéltük meg, de pont a kedvenc pezsgőmet vette meg. Nagyon kedvelem ezt az olasz, édes, nem túl buborékos nedűt és még pezsgős pohara is volt.

A pezsgő hamar elfogyott, és a szimpátia ellenére nem igazán akart oldódni a hangulat.

Férjem ezt valahogy megérezte és beültettet maga és Dzsodzso mellé az ágyra.

Dzsodzso egy igazi régivágású szerető, végig csókolta az akkor épp friss sárkány tetoválásom a hasam alján. Végig csókolta az egész testem. Intenzíven, de finoman tolt hátulról, kegyetlenül összehajtogatott és megbaszott a lábammal a nyakában. Ha nem dugott szoptam, ha dugott uramat szoptam.

Az az egyik hobbija, hogy szeret gecis puncit nyalni. Életem párja belém élvezett, a szaftos húsevővirággal ráültem a fejére és hatvankilencben szoptam le, miközben tisztára nyalta a puncim a spermától.

Még nála megbeszéltük a következő szeánszuk időpontját. Sokat van külföldön, így ritkán tudunk áldozni az erotika oltárán.

Szólj hozzá