2024. ápr 27.

A hazug állatias

írta: Swc Szu Szandra
A hazug állatias

Valamikor nyár elején ismerkedtünk meg a lila oldalon Dév-vel. Az első perctől fogva férjem nem kedvelte. Azt mondta van benne valami ellenszenves és sunyi. A korához képest kiélt ráncos homlok, de legalább kék a szeme és 180 cm felett van a magassága.

Van egy albérlete, ahol állítólag egyedül él, mondván szingli. Utólag belegondolva valami raktárépületnek és partnerfogadónak használja egyébként a házat.

Nála találkoztunk egy meleg nyári estén. A kertben a szomszédok miatt megkért minket csináljunk úgy, mintha már régről ismernénk egymást.

Óriási kosz, dohos szag. Na de hát baszni jöttem nem lakásnézőbe!

Rengeteget beszélt, nagyon zavarban volt. Életem párja, már azt várta mikor állok fel és mondom, hogy húzzunk innen a picsába. Nagyon nem volt vele összhangban, nem szimpatizált vele.

De mivel éppen rajtam volt a baszhatnék, ami szinte mindig rajtam van és igényeltem az újdonság varázsát, hát kezdeményeztem, ahogy szoktam, dörgi, simi, farok tapi stb.

Anyám milyen gnóm teste van, úgy jár, mint Jar Jar a Star Wars-ban.

Nem baj! A fasz az fasz! Hátulról nem látom, és majd becsukom a szemem, és egyébként is a farka szép, olyan 18 cm és kompatibilisnek tűnik. Ez a műfaj nem a szépségről, hanem az aktusról, a tárgyias közösülésről szól.

Szerette, ha az ujjam a seggébe dugva masszírozom a prosztatáját, amikor szájjal kényeztettem. Imádtam, ahogy hátulról belém hatolt és közben húzta a hajam. Imádtam, ahogy a fejem rátolta a férjem farkára és fuldokolok. Imádtam rajta lovagolni, mert közben úgy tudott fojtogatni, hogy alig kaptam levegőt. Élveztem és élveztem, de nem visítottam, mert a keze mindvégig a torkomat szorította. Pont annyira állatiasan bánt velem, mint amennyire ez nekem jól esett.

Van valami nyers, állatias a baszásban, ami utánozhatatlan élvezetet jelent számomra.

Másfél órás meneteink voltak. Az volt a szokása, ha nagyon elfáradt már - tőlem el lehet - a mellemre élvezett. Volt olyan, hogy férjemmel egyszerre élveztek az arcomra és a mellemre. Ondó folyt a számról, a hajamról, tiszta egy merő arcpakolás voltam. Elvarázsolt, ahogy a meleg geci szétáradt rajtam.

Tudtátok, hogy a spermában 27 féle vitamin van és nagyon jót tesz a bőrnek.

Háromszor voltunk hármasban és egyszer kettesben is játszottunk.

Amikor kettesben játszottunk kipróbáltuk a szivecskés popsi ékszer készletem. Jókat és állatiasakat basztunk.

Aztán a kettesben eltöltött légyott után, egy össze-vissza üzenetet kaptam tőle, hogy így a külföldről hazajött rokon, meg úgy. Se füle, se farka nem volt. El is búcsúztam tőle. Azóta se híre, se hamva.

A mi személyes véleményünk az urammal az, hogy Dév "házisárkánya" előkerült. Soha nem volt ő szingli, csak ezt nem akarta az orrunkra kötni. Az, hogy valaki otthon becsapja a "szeretett" nőjét, az engem nem igazán érdekel, ez már az ő dolga.

Egy bajom van csak a házasokkal, hogy sosem érnek rá, és nekem attól, ha lemondják a party-t elgurul a gyógyszerem. Nem szeretem, ha rabolják az időm, azt pont egy másik fasszal is el tudom tölteni.

Kvázi ne foglalj időpontot, akkor ha valami kifogás miatt, nem tudsz megbaszni.

Nem értem, ha kendőzetlenül kiadjuk magunkat egymásnak a szexben, egy szexpartner keresőn hoz minket össze a sors, miért nem lehet őszintének lenni. Miért nem lehet őszintén elmondani, ha rám unt valaki. Miért nem lehet őszintén beismerni, hogy "anyunál" lebuktam. Miért nem lehet őszintén elmondani, hogy túl sokat akarsz te hülye picsa: mi a fasz az a kölcsönös tisztelet? Miért nem lehet elmondani, hogy baromi lelkiismeret furdalásom van otthon és nem tudom tovább csinálni.

Miért kell mondvacsinált indokokkal, vagy szó nélkül lelépni. Nem értem?

 

Szólj hozzá