2024. ápr 25.

Ifjúság, bolondság

írta: Swc Szu Szandra
Ifjúság, bolondság

A kékszemű Húsvéti Lovag. Nyami!:

 A T1-es modell okozta csalódást nagyon gyorsan a következő hét nagypéntekén pillanatok alatt sikerült kihevernem. Az egyik társkeresőn kiírtuk, hogy ma estére kerestünk harmadik beszállót. Volt három jelentkező és milyen jó, hogy a női megérzéseimre hallgatva, nem a legcsinosabbat választottam. (Azóta már Húsvéti Lovagom is kockahasú, nem csak a segge jó. A mai napig néha-néha felpróbál.) Az utolsó pillanatig, amíg be nem lépett az ajtón, nem gondoltam, hogy ide is ér. Piros fekete csipkés szettben vártam. A harisnya, akkor még kicsit bevágott, husi combomon, de amikor belépet csak ennyit mondott: "Azta!" A bemutatkozás után nagyjából három percen belül megkérdezte leveheti-e a farmerjét. Ez nem volt kérdés. Leült mellém a kanapéra és megkérdezte, megfoghatja-e a mellem. Még sosem fogott szilikon cicit. A cicim fogdosását követően, elég gyorsan a meredező farka valahogy a számban landolt. Nincs tekintélyes szerszáma, se nem nagy, se nem kicsi, pont elég vastag, ahogy mondani szokta kompatibilis. Kurvára kompatibilis a puncimmal! Utána a farka hátulról bennem tövig, mindeközben az uram kényeztettem szájjal, amíg hátulról jól megdolgozott. Nagyjából egyszerre élveztünk el, olyan tíz perc alatt, majd kért harminc percet. Ebben a harminc percben beszélgettünk mindenről: családról, munkáról, kedvenc ételekről. Nagyjából fél óra múlva két fasz előtt térdelet a hálószobában és szoptam keményen mélytorokkal. Kis idő után férjem megunta és inkább a fotelból nézte a műsort. Lovagolta, kutyáztam, életemben először megcsinált valaki misszionárius pózban - nem igazán kedveltem korábba ezt a pózt -. Lovagom a fenekemre élvezett el. Azon az estén háromszor volt orgazmusom.

A kézilabdás Szépfiú

A kézilabdás Szépfiú megismerése egy rosszhangulatúnak induló vasárnap estéjén történt. Épp valamiért hisztiztem otthon, mint egy baszatlan picsa, így életem párja orvosságot keresett számomra. Nem kellett sokáig vadásznia, az egyik oldalon egy fiatal srác estére párt vagy csajt kereset. A spontán találkák mindig jók. 

A Szépfiú Budapest sétáló utcájában lakik, egy régi gangos ház nagyon rendezett kis lakásában. Meglepően rendet tart a rezidencián, vagy csak feldobált mindet a galériára az nem tudom, de a lakás nagyon tiszta, vagy csak elvakított magam a látvány. Egy közel kétméter magas, izmos, iszonyatosan jóképű fiatalember állt előttem és nem utolsó sorban ott, ahol kell 23 cm. Álmodom? Biztos valami nagyon jót tettem valakivel, hogy ilyen pasit nyertem ma estére.

Pezsgőztünk, kellemesen beszélgettünk, mesélt az online társkereséseiről, a swinger házibulikról, amin részt vett. Arra a kérdésre, hogy miért így keres szexpartnert, elmesélte, hogy épp szingli, mert megcsalta a barátnőjét a konditerem egyik személyi edzőjével. 47 évesen, három gyerek után nekem most le kéne vetkőznöm? Személyi edzővel csalt a meg a huszonéves barátnőjét. Most akkor vegyem le a felsőt, ami összetartja a hájam?

Azért erőt vettem magamon, ha már itt vagyok csak nem hagyom ki a 23 cm-t ezzel a meseszép csomagolással együtt.

A szex nem tartott sokáig, olyan öt perc alatt vége lett, mint a botnak. Hátulról tolt, de úgy rendesen. Végre életembe előszőr nem úgy kellett terpeszben állnom, mit a zsiráfok a folyóparton ivás közben. Lenne neki még mit tanítani, de egy ilyen csomagolásnak bármikor leszek a mestere.

Nem rég előkerült újra, így tíz hónap után, még sem vagyok annyira a személyi edző body vonzerő alatt, megnyugtató. :)

 

Szólj hozzá