2024. ápr 24.

Gostingolos egynumerásak

írta: Swc Szu Szandra
Gostingolos egynumerásak

Hazánk szolgálunk és végünk hőse T1,  kicsit sem terminátor:

T1 igazi úriember, fizetett nekem egy lattét, igazi kedves előzékeny pasi. Még jól is néz ki. Talán még a szeme is kék volt, de ebben már nem vagyok biztos. Az egyik fétisem a jeges hideg kékes szürke szem. Ő volt a tűzkeresztég. A kávézást követően egy pénteki napon, este felmentünk a garzon lakására. TRAGÉDIA!!! Kicsi farok, ami fel sem állt. Több mint másfél órát küzdött vele, hogy legalább felálljon, az uram meg az egyégterű lakás konyhaszékén perecet ropogtatva éppen csak nem röhögött hangosan. Ilyen szar és megalázó élménnyel nyitni. Más itt hagyta volna az egészet a francba, de a férjemnek köszönhetően nem adtam  fel. Már hazafelé a metrón elmagyarázta nekem: "Sok vagy Szivem! Határozott, kezdeményező és túl dögös, a férfiak megijednek tőled. De nehogy visszavegyél! Ez pont így jó! Ettől vagy annyira ellenállhatatlan! Bármelyik férfi, akit közel engedsz magadhoz hálát rebeg élete végéig, hogy megkaphatott, ha csak egy kis időre is, mert én viszlek haza és mellettem ébredsz. Ez neked csak játék. Szórakozz velük, ahogy neked tetszik, nem egy ilyen "törpepöcs" határoz meg téged"

Neki megköszöntük, a nem aktív részvételt és érzékeny búcsút vettünk.

  

Baszd fel a kéket, T2:

Hősünk Miskolci rendőr, családdal, gyerekkel kihelyezve Budapestre. Húsz centis vastag farokkal. Esküszöm Miskolcon valamit kevernek a vízhez. Ott teremnek hazánk legnagyobb farkú "baszógépei" Szóval gerinctelen férgünk nem egy rossz csávó. barna haj, barna szem, viszonylag sportos alkat. Rendőr a lelkem milyen legyen. El is van magától szállva mind külsőleg, mind ágybeli teljesítményétől. Vele nem kávézgattunk, hanem videochaten lefixáltuk a hétköznap esti találkát.

Annak rendje és módja szerint időben meg is jelent. Nagyon feszélyezett volt. Vagy tényleg ronda vagyok, vagy a férfiak nem tudnak egy tálcán felkínált 185 cm magas, magassarkúban és fehérneműben előttük álló fasz éhes lotyóval mit kezdeni. Nagyfiúk innen üzenem, fel kéne nőni a feladathoz, ha már ilyenre adtad a fejetek.

T2-es barátunk nagyon anál párti, azt pedig csak kellő bizalommal és csak jutalmul lehet nálam. Lehet ez volt a baj. No popó. Egy húsz centis farkat szopni sem olyan könnyű, igen is a két centi is számít. Szép-szép! Nagy-nagy! De valahogy olyan se. Megcsinált hátulról, beleültem a hatalmas falloszába és hosszan lovagoltam rajta, de valahogy nem bizseregtem tőle úgy, ahogy azt elvártam volna. Elélvezni is csak úgy tudott az arcomra, hogy közben azt nézte, hogy kefél a férjem. Nekem nem volt katartikus élmény. El is tűnt, se szó se beszéd, felszívódott.

Eleinte  rosszul este a szó nélküli felszívódás, de hamar rájöttem ez nem engem minősít. Nem én akartam folytatni, nem én tettem utalást a következő alkalomra. Simán elbírom és jobban is szeretem, ha kimondják nekem: "Kellemes volt bébi, de ennyi volt."

A 29 éves Nyaligátor:

Kupis garzonlakás, meleg bor. Oh jaj, hát micsoda tartásom van, hiszen ez a cuki fiú, alig idősebb a nagyfiamnál.  Barna szem, kocka has, isteni kerek fenék és pont az a méret amit kedvelek. Mondjuk lehetne vastagabb a pimpili, de nem rossz. Gyere pici fiú tégy magadévá!

Nagyjából egy óra kínos feszengést követően, elkezdtünk témázgatni, megint két fasz előtt térdeltem, amíg a férjem hátulról tolt, addig a picifiú helyes kukacát kényeztettem el is élvezett, elég gyorsan.

Semmi gond, mondta és elkezdet ő kényeztetni. Én nem vagyok egy nagy franciás csaj, mert kevés pasi tud jól nyalni és nem érzem tisztemnek, hogy megtanítsak rá mindenki, de ilyet!  A 29 éves picifiú úgy szívta és nyalta a csiklóm, olyan finoman és puhán ritmusra csinálta, hogy a kéjtől azt sem tudtam hol vagyok. Soha életemben nem éreztem ilyen finom szájat a húsevő virágomban és soha életemben nem élvezet még el és nem volt orgazmusom egy férfi szájától és nyelvétől.

Hölgyeim és uraim életem eddigi legjobb nyalása díjat kapja - dobpergés - egy 29 éves igazi férfi!

Nyaligátorom egy tünemény! Többször beszéltünk még. Szex ugyan többet nem volt köztünk, mert állandó barátnője lett és szerelmes. Köztünk szólva a csajszija szex terén megtalálta Amerikát. Jó neki, irigylem. 

Azért azt az tudni kell a  jó szex nem biztos, hogy egy jó kapcsolat záloga hosszú távon, ahhoz más is kell. Hátha előkerül cukikám, nem haraggal váltunk el.  Be kell vallanom egy ilyen lefetyelést még egyszer el tudnék viselni "tepsibe kerülés" előtt.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá