2024. ápr 23.

Tanulj meg szexpartnert keresni!

írta: Swc Szu Szandra
Tanulj meg szexpartnert keresni!

Józan paraszti ésszel az ember lánya és fia azt gondolja, hogy szexpartner kereső oldalra az regisztrál, aki szexpartnert keres. Naivan és újként ebben a világban rengeteg hibát követhetünk el, mire végre egy valós szándékokkal rendelkező embert vagy párt találunk a regisztráltak között. Finoman fogalmazva, a hajad kihullik! Elképzelésem sem volt mennyi beteg ember van és mi okoz nekik kielégülést. Elképedve tapasztaltam, hogy a pszichológiai tudásom, az emberismeretem (azt hittem van), a megérzéseim semmit sem érnek az online felületeken. Kegyelmes ég minek van itt kitéve a felhasználó. Talán százból tíz ember valós és talán, abból a tízből egy komolyan is gondolja.

Az én drága férjem hónapokig előválogatta nekem a csávókat. Valóban egy igazi főnyeremény uram van, soha nem adnám oda senkinek, semmi pénzért. Bármelyikőtöket is szereti valaki annyira, hogy a boldogságodért szexpartner keresőn pasikat válogat neked, az általad megszabott feltételek szerint?

Az első igazi ráfutásunk nevezzük a diszkréció miatt Apátság úrnak egy emlékezetes tanulság volt.

Apátság úr házas és a legnagyobb titkokban tartózkodott fent az egyik oldalon, kizárólag napközben. Eleinte az oldalon férjemmel chatelt, majd a későbbiekben, mert átcsúszott az akkor még nem annyira sűrű teszthálón mindkettőnket szórakoztatott. Tetőtől-talpig tetovált, izmos, jó karban tartott, sportos negyvenes, igai szép méretes olyan 18-19 cm-es szerszámmal. Töménytelen időt basztam el chatszexre vele, de leginkább fényképeket kéregetett és nem a családi fotóalbumom érdekelte. A parancsomra kiverte a farkát, a meztelen fotóimra. Egy alkalommal a kérésemre beleélvezett egy pohárban. De mit tudjuk, engem nem igazán elégít ki a szexnek ezen bizar formája. Faszt akarok érezni, egy ekkorát mindenképp. Volt egy személyes találkozónk, ahol a küldött képek helyett, egy koszos, szakadt, igénytelen külsejű pasi fogadott. Még egy koszhat kávét is képtelen volt nekem fizetni, de úrnős játékokat játszana velem. Nem kicsi pofára estés és tapasztalás volt.  Mondanom sem kell azóta nem hallottam róla, lehet azért, mert egyértelműen a tudomására hoztam, hogy Te engem soha. Azóta nálunk a csóró csávó fogalommá vált, de nem pozitív szállóigévé.

Aztán jött a szexi sub csaj. Én próbáltam elmagyarázni az ütődött uramnak, hogy ilyen nincs. Egy huszonéves,  szép és csinos nő még, ha épp szingli is nem így keres szexpartnert magának és nem élvezi, ha seggbe baszás közben pinát nyalhat.  Napokat chatelt a csajjal vagy nem tudom kivel, mert az számunkra sosem derült ki, hogy férfi vagy nő állt a profil mögött. Arcos meztelen képeket küldözgetett. Egyébként a képen szereplő hölgy, női szemmel is felettébb csinos volt, már már a féltékenység fogott el, amikor azzal ált elő életem párja, hogy megyünk kávézni a lánnyal. Hisztizve követelőzött, nem értette miről beszélek, hogy ez miért kamu. Igazán megtehetem ezt érte, hogy ezúttal két nő egy pasi lesz a felállás, mert hát Ő is kereste nekem és már elég sok másik fasz járt bennem, ennyi neki is jár. Egy pénteki délutánra beszéltek meg kávézást egy hozzánk nem túl közeli plázában. Abban állapodtak meg, hogy ha mindenki szimpatikus mindenkinek, fel is megyünk a lányhoz és belecsapunk a lecsóba. Mondanom sem kell ugye, másfél órát vártunk hiába. Vajon ilyenkor valahonnan figyelnek és jót röhögnek rajtunk, vagy az okozott a profil mögötti személynek kielégülést, hogy felizgatott egy férfit, olyan szinten, hogy a csalódottságtól éppen csak el nem sírta magát ott a kávézóban. Furák az emberek. Minden esetre a profilt jelentettük az oldalon, és eltűnt. Valakinek a képeivel csúnyán visszaéltek. Aljas és undorító!

Volt két igen érdekes másik esetünk, persze feltehetően álnőkkel. Egy szegedi milf és a lány. Kezdetben úgy tűnt a két profil teljesen független egymástól, és már már csak azért is folytatta férjem velük a bájcsevejt, mert kíváncsi volt mi sül ki ebből. A korábbi pofára esésből tanulva, már voltak fenntartásai. Órákat töltött, töltöttünk a kapott képek elemzésével. Igazán akkor lett gyanús, amikor a milfike 5-7 órás dugásokról beszélt és lázasan ecsetelte, mennyire bírja a faszt. Kedves álprofilozók 2,5-3 óra után már nem jó a buli. - Az optimális partnertől függően a 1,5-2 óra egy hüvely terhelhetősége. - A nagy kefeparty közben a milfi lánya meg a barátnőjével hancúrozott a másik szobában, egymást nyalták. Jön a bónusz: a csávó, aki anyut döngette a másik szobában a leányzó barátnőjének a csávója.  Hát mi ez, valami gyenge NDK pornófilm? Aki ilyeneket ír az nem szexpartner keres, csak fel akarja hívni magára  a figyelmet. Ha valaki magára ismer írja már meg nekem, mi okoz ebben kielégülést, nem szeretnék tudatlanul, hülyén meghalni.

Azóta már elég nagy gyakorlattal szűrjük ki a kamut, na nem mindig sikerül, vannak elég profi álprofilisták, rendkívül fantáziadúsak és fejlődő képesek.

A mai napig vannak az úgynevezett védenceim, valami különös oknál fogva van néhány huszonéves kamerába farkát kiverni szerető fiatal srácom, hódolom, betegem. Valami furcsa ösztönnel párosult sajnálatot ébresztettek bennem és néha kegyet gyakorlok felettük. Beszélgetek velük, írok néhány szaftos részletet és kiverik webcamen. Nem is nagyon nézem. Ezt így nem élvezem, de legalább nekik jó! Én azt szeretem, ha érzem, ahogy a meleg sperma ráspriccel a mellemre.

Lesznek és vannak idióták csak néhány típust emeltem ki, ami megfogott, mert a túloldal elég összeszedett és fantáziadús volt. De továbbra sem értem mi ebben nekik a jó?

Gyerekek dugjatok rövid az élet!

 

 

Szólj hozzá